Medisch koerier bestellen voor het vervoer van uw biologische of diagnostische monsters of klinisch en patiënten materiaal., Medische zending per koerier, biological services

U kunt bij ons direct een medisch erkend koerier bestellen

Voor veilig vervoer van uw diagnostische monsters, covid-19 testen, bio medische samples patiënten of klinisch materiaal.

SDX beschikt over een landelijk netwerk van medische Erkend Koeriers en zijn opgeleid volgens GDP, ADR en IATA wet- en regelgeving om alle soorten medisch vervoer te mogen uitvoeren.

De koerier kan desgewenst een biologische stof UN3373-zending of coronatest bij u of op de afdeling of bij het laboratorium ophalen en levert vervolgens de zending direct af op de juiste locatie in een ziekenhuis bijvoorbeeld.

De SDX erkend koeriers zijn allemaal opgeleid met GDP en ADR en standaard uitgerust met droogijs, coldpacks, verpakkingen en temperatuurloggers in zijn voertuig . Mocht u dus per direct een bio-medisch spoedkoerier nodig hebben, dan kunnen wij die zo snel mogelijk inzetten. Als u niet zelf over producten beschikt om uw zending geconditioneerd op temperatuur te houden, dan hebben wij altijd een passende oplossing voorhanden!

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een zending aanmelden? Gebruik dan één van de volgende opties en wij zullen u zo snel mogelijk helpen: