Medisch koerier voor veilig vervoer van uw medische samples, Medisch koerier, biological services - medisch transport

U kunt bij ons direct een medisch koerier bestellen

Voor veilig vervoer van uw diagnostische monsters, covid-19 testen, bio medische samples patiënten of klinisch materiaal.

SDX beschikt over een landelijk netwerk van medische Erkend Koeriers die zijn opgeleid volgens GDP en ADR wet- en regelgeving om alle soorten medisch vervoer te mogen uitvoeren.
De koerier kan desgewenst een biologische stof UN3373-zending of coronatest bij u of op de afdeling ophalen, of het laboratorium en levert vervolgens de zending direct af op de juiste locatie in bijvoorbeeld een ziekenhuis.

De koeriers zijn allemaal opgeleid en standaard uitgerust met droogijs, coldpacks, verpakkingen en temperatuurloggers in het voertuig. Mocht u dus per direct een bio-medisch spoedkoerier nodig hebben, dan kunnen wij die zo snel mogelijk inzetten. Als u niet zelf over producten beschikt om uw zending geconditioneerd op temperatuur te houden, dan hebben wij altijd een passende oplossing voorhanden!

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een zending aanmelden? Gebruik dan één van de volgende opties en wij zullen u zo snel mogelijk helpen: